Tältä sivulta löydät tarjoamani palvelut. Noudatan Vuosaaressa HierontaILOn hinnastoa. 

Aromahieronta

Koko vartalo hierotaan valitsemallasi eteerisellä tuoksuöljyllä. Kehoa ja mieltä hemmottelevassa, hidastempoisessa hoidossa yhdistyy luomuöljyn ja hieronnan yhteisvaikutus.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä basalttikivillä tehtävä kokovartalon syvärentouttava ja tehokas hieronta sopii erityisesti hemmotteluhoidoksi, stressaajalle, tai syvistä lihasjumeista kärsivälle.

Päähieronta

Hartia-niska-pääalueen hieronta, joka tehdään istuma-asennossa. Hoidossa ei käytetä öljyä, ja se tapahtuu vaatteet päällä. Hoidolla voidaan lievittää päänsärkyä, univaikeuksia ja stressin oireita sekä mm. edistää hiusten kasvua ja päänalueen ihon hyvinvointia.

Reiki Energiahoito

Kaikki ympärillämme on energiaa - olet varmasti kuullut näin sanottavan? Reiki-energia on siis ympäröivää elämänenergiaa, jota välitän käsien kautta kehosi energiakeskuksiin, chakroihin. Energiaa siirtyy tarvittava määrä juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Hoito voi avata tukoksia niin kehossa kuin mielessäkin, ja sillä on suotuisia vaikutuksia stressin ja kiputilojen hoitoon.

Astrologinen tulkinta, kirjallinen

Astrologia on ikivanha tapa tulkita elämää - tietynlainen tieteenalansa. Se ei ole taikuutta, vaan laskelmointia ja totuuden ilmaisua. Astrologinen tulkinta käsittelee luonteesi vahvuuksia, kehityskohtia, ja muita mielenkiintoisia kartaltasi löytyviä tietoja. Tulkinta tehdään syntymähetkesi tietojen perusteella laskuohjelmaa apuna käyttäen, ja saat sen kirjallisena sähköpostiisi. 

HUOM ! 

Tilaus s-postitse kuunsadewellness@gmail.com 

50€

Odottajan hieronta

Odottajan hieronta on lempeää ja hoitavaa hierontaa kehoa kuunnellen ja kipukohtiin keskittyen. Hoito voidaan tehdä raskauden keston mukaan joko istuma- tai makuuasennossa. Käytössä on myös tukityynyjä. Tehdään olosi mahdollisimman mukavaksi ja rennoksi - suunnitellaan hoito Sinun olosi ja tarpeesi mukaan.

Vyöhyketerapeuttinen 

vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on koko vartalon hieronta, jossa käytetään vyöhyketerapeuttisia hoitokeinoja keskittyen ongelmakohtiin vauvan kehossa. Säännöllisellä vauvan hieromisella voidaan saada apua mm. koliikkiin, refluksioireisiin, univaikeuksiin, kehon synnytyksenjälkeisiin ns. virheasentoihin, ja itkuisuuteen. Hierontaöljy on luonnonmukainen, vegaaninen öljy. Vauvan keho hierotaan lempein ja rauhallisin ottein kauttaaltaan vauvan sen hetkinen olotila huomioiden.

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla on saatu apuja lihaskireyksiin, kehon jännitystiloihin, sekä se toimii hyvänä rentoutuskeinona väsyneelle kropalle. Hieronta on lihaksia muokkaavaa ja paineeltaan sopivaa. 

Työpaikalle hierontaa? Kysy rohkeasti! Teen kannettavan pöydän kanssa keikkaluontoisesti hierontaa Helsingin ja Espoon alueella. Voidaan sopia satunnaisen tapahtuman yhteyteen hierontapäivät, tai jatkuva toiminta esim. 1x / kk. 

Tapahtumaan ohjelmaa / hemmottelua? Tulen mielelläni pöydän kanssa toteuttamaan pienille tai isommillekin ryhmille hemmotteluhoitoja, pieniä workshopeja tai luentoja. Kysy lisää niin sovitaan teidän päivään sopiva toiminta! Tapahtuman hinta sovitaan erikseen.