Hei Sinä! 

Haluan kertoa hieman itsestäni, jotta saat tehtyä oman arviosi, olenko oikea hoitaja juuri Sinua varten. ❤

Lähtökoulutukseltani olen matkailuvirkailija, ja tein valmistuttuani jonkin aikaa töitä ulkomailla. Keräsin kokemuksia ja kontakteja, ja silmäni avautuivat erilaisille tavoille elää ja olla. Luonnonmukaisuus ja terveellinen eläminen alkoivat kiinnostaa yhä entistä enemmän, kun tielleni osui näiden alojen ammatinharjoittajia matkoillani. Nautin ajastani auringossa, mutta irtonainen elämä kuitenkin sai riittää ja palasin Suomeen opiskelemaan itselleni koulutetun hierojan ammattitutkinnon. Lähdin rakentamaan omaa unelma-uraa yrittäjänä.

Perustin toiminimeni Espoossa joulukuussa 2020 juuri pahimpaan korona-aikaan ja aloitin tieni vähintäänkin kovassa ristiaallokossa. Visioni oli kuitenkin vahva - halusin auttaa ja hoitaa ihmisiä, tehdä työtä, jolla sain aikaan konkreettista iloa ja hyvää oloa.

Yritykseni oli hyvässä nousussa ja siviilielämä hymyili. Koimme mieheni kanssa raskauden ihmeen, joka muutti elämäämme äkillisesti. Kävimme aallon harjalla ja syvimmissä pohjamudissa. Terveyteni petti, lapsemme menehtyi ja synnytin hänet pienenä enkelinä. Elimme vaikeita aikoja pitkään, ja palasin aiempiin kuvioihini asiakaspalvelutyöhön.

Elämä kuljetti onneksi takaisin hierojan työn pariin. Haluan omalla tekemiselläni nyt työni kautta kannustaa ja innostaa muita terveytensä kanssa kamppailevia. Vertaistuki on äärimmäisen tärkeää vaikeiden elämäntilanteiden keskellä. Itsensä asettaminen etusijalle vie eteenpäin. Omaa kehoa ja mieltä pitäisi jokaisen meistä kuunnella tarkasti - merkkejä sairaudesta, uupumisesta, peloista ja iloistakin. Otathan siis rohkeasti aikaa itsellesi ja hoida mielesi kuntoon kehosi terveyttä edistävillä hoidoilla. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!


Koulutukset & kurssit

Koulutettu hieroja, ammattitutkinto, v. 2019 

Reiki 1 ja 2, v. 2018

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, v. 2021